How to millennial? Jacobidebat met Marli Huijer en Jasper Scholten over zinvol leven voor 20’ers en 30’ers

De millennial maakt zich druk. De twintigers en dertigers van vandaag groeiden ooit op zonder zorgen. Nu ziet hun leven er heel anders uit: een drukke baan, geen eigen huis, behoefte aan zingeving en betekenis. Legio vragen komen op hen af: tussen welke sociale events moet ik vanavond kiezen? Wat heb ik eigenlijk gemist? Wat is het beste carrièreplan voor de komende 2, 5 of 10 jaar? Wat voelt nou echt goed? Hoe zorg ik dat ik geen burn-out krijg? Kortom, hoe overleef ik als millennial?

Tijdens deze editie van het Jacobidebat gaan millennialexpert Jasper Scholten en voormalig Denker des Vaderlands prof. dr. Marli Huijer dieper in op het fenomeen ‘millennial’, de vragen die bij deze generatie leven en de problemen die ze daarbij ondervinden. Hoe leid je als millennial een goed en zinvol leven? In het gesprek met elkaar en de zaal hopen deze twee gasten het mysterie ‘millennial’ een beetje te ontrafelen. 

Vraag je je af of je hier echt bij zou moeten zijn? Kom dan op 7 september naar de Jacobikerk in Utrecht, want bij zijn is meemaken. De avond begint om 20.00 uur; vanaf 19.30 is de zaal open. Meld je (gratis!) aan voor dit Jacobidebat op www.viajacobi.nl.

Wat je ook interessant zou vinden