Informatie over de NK Alpha (start 4 en 5 april)

We zijn blij met zoveel aanmeldingen voor de NK Alpha. We zitten nu op ruim 260 aanmeldingen verdeeld over twee locaties (Wilhelminapark en Wittevrouwen) en een aantal kringen die de NK Alpha op afstand gaan volgen.

De deelnemers hebben per mail nadere informatie ontvangen over het programma, het materiaal en een aantal praktische punten. Voor de zekerheid herhalen we deze kort in deze nieuwsflits.

Programma

De deelnemers die mee-eten, worden 18.45 uur verwacht (inloop tot 19 uur als je 18.45 uur niet redt). Vervolgens is er tijd voor ontmoeting tijdens de (vegetarische) maaltijd en koffie & thee. De deelnemers die niet mee-eten worden 19.45 uur verwacht. Om 20 uur starten we het inhoudelijke deel van de avond met aanbidding met de muziekgroep en vervolgens de inleiding op het thema (voor avond 1: Wie is Jezus en waarom stierf Hij?). Vervolgens gaan we in groepjes het geloofsgesprek voeren aan de hand van het Alpha materiaal en de aangereikte vragen. Deze groepjes sluiten zelf af met gebed (rond 21.45 uur).

Materiaal

Voor alle deelnemers schaffen we het Alpha deelnemers boekje aan. De gespreksleiders krijgen via de NK app extra informatie en gespreksvragen aangereikt. De boekjes is voor iedereen beschikbaar op de eerste NK Alpha avond. Voor de kringen die de NK Alpha op afstand volgen, zijn de boekjes (hoogstwaarschijnlijk) deze zondag al beschikbaar op beide NK locaties.

Financiën

Voor het eten vragen we een (vrijwillige) bijdrage van rond 10 euro per persoon per maaltijd en voor het Alpha materiaal 4 euro (eenmalig). We laten jullie nog weten hoe en wanneer we dit ‘innen’.

We kijken uit naar een mooie ontmoeting en waardevolle gesprekken op eerste de NK Alpha avonden!

Met vriendelijke groeten,

Dirk, Wouter, Hanneke en Floris

P.S. Voor de zekerheid nog even alle data op een rij:

  • Avond 1 (Wie is Jezus en Waarom stierf Hij?) – maandag 4 april WP / dinsdag 5 april WV
  • Avond 2 (Hoe kun je geloven) – woensdag 20 april WP / dinsdag 19 april WV
  • Avond 3 (Bidden en Bijbel) – maandag 16 mei WP / dinsdag 17 mei WV
  • Avond 4 (Leef het koninkrijk) – maandag 30 mei WP / dinsdag 31 mei WV
  • Avond 5 (Hoe leidt God ons?) – maandag 13 juni WP / dinsdag 14 juni WV
  • Avond 6 (Hoe zit het met de kerk?) – maandag 27 juni WP / dinsdag 28 juni WV
  • Conferentie / weekend (Heilige Geest) – vrijdag 17, zaterdag 18 en zondagmorgen 19 juni

Wat je ook interessant zou vinden