Introductie-avond voor nieuwe leden

Op de donderdagen 6 en 13 juni organiseren we een twee avonden durende introductie voor nieuwe leden. Ook als je meer betrokken wilt zijn bij de Nieuwe Kerk en nog geen lid bent, ben je welkom. 

Tijdens de avonden leer je elkaar en de kerk (nog) beter kennen, en kom je erachter welke plek jij in de kerk zou willen en kunnen innemen. De eerste avond gaan we vooral in op de visie en het beleid van de Nieuwe Kerk; wat geloven we en wat vinden we belangrijk? De tweede avond bespreken we wat je zou willen ontvangen van de Nieuwe Kerk en wat je zou kunnen geven. Er is alle ruimte om vragen te stellen en ook de predikanten zullen aanwezig zijn. Mocht je bij de vorige avonden in februari/maart één avond gemist hebben, dan kun je je ook aansluiten (de avond van 6 juni is dezelfde als 28 februari; en de avond van 13 juni is dezelfde als 7 maart).

Ben je van plan om te komen? Stuur een e-mail naar pastoraat@nk-utrecht.nl. De avonden beginnen om 19.45 uur met koffie en thee en duren tot ongeveer 21.30 uur en zullen in de zaal achter de kerk zijn.

Wat je ook interessant zou vinden