Introductieavond Nieuwe Kerk

Op maandag 20 januari 2020 organiseren we een introductieavond van de Nieuwe Kerk. Ben je net lid geworden, zit je erover te denken om lid te worden, of ben je al een tijdje lid maar wil je meer betrokken raken bij de kerk? Van harte welkom!

Tijdens de avond leer je elkaar en de kerk (nog) beter kennen, en kom je erachter welke plek jij in de kerk zou willen en kunnen innemen. We gaan in op de visie en het beleid van de Nieuwe Kerk; wat geloven we en wat vinden we belangrijk? We bespreken ook wat je zou willen ontvangen van de Nieuwe Kerk en wat je zou kunnen geven. Er is alle ruimte om vragen te stellen en ook de predikanten zullen aanwezig zijn. 

De avond begint om 18.30 uur met een lekkere (vegetarische) maaltijd en duurt tot ongeveer 22.00 uur en vindt plaats in de zaal achter de kerk. Ben je van plan om te komen?  Stuur als je mee wilt eten uiterlijk zondag 19 januari een e-mail naar pastoraat@nk-utrecht.nl. Laat het ook even weten als je dieetwensen hebt. 

Wil je wel graag komen, maar kun je niet op deze datum? De volgende avonden zijn op woensdag 1 april en woensdag 10 juni.

Wat je ook interessant zou vinden