Jeugd zoekt leiding!

Het jeugdwerk in onze kerk groeit en daar zijn we super blij mee. Voor deze leuke doelgroep zoeken we enthousiaste nieuwe leiding die zich komend seizoen willen inzetten.

Voor alle activiteiten (zie hieronder) hebben we nieuwe mensen nodig. Heb jij het verlangen je in te zetten voor de kerk en heb je hart voor tieners? Neem dan contact met Lotte op voor meer informatie!

Leiding tienerkring: je voert samen met een andere kringleider toffe gesprekken met tieners over de bijbel, het geloof en de betekenis voor hun leven. 1x per twee weken op dinsdagavond.

Leiding Oreo’s: je begeleidt samen met anderen het tienerprogramma tijdens de dienst op zondag, locatie WV of WP. 1x per maand op zondag tijdens de dienst.

Leiding IKJU: je organiseert samen met andere leiding de clubavonden voor het interkerkelijk jeugdwerk Utrecht. Een combinatie van fun, inhoud, vriendschap en gezelligheid en natuurlijk het jaarlijkse kamp! 1x per twee weken op vrijdag of zondagavond.

Leiding tieneractiviteiten: organiseer een paar keer per jaar toffe, gekke en verrassende activiteiten voor de tieners zodat ze elkaar beter leren kennen en zich betrokken voelen op de kerk en elkaar.

Wat je ook interessant zou vinden