Justice Conference 25-31 oktober

Twee jaar geleden zijn we met een hele groep Nieuwe Kerkers naar de Justice Conference geweest, een conferentie boordevol inspirerende sprekers over gerechtigheid, recht doen en concrete voorbeelden. Dit jaar is deze conferentie online van 25-31 oktober. Elke avond is er een online programma tussen 20.30 uur en 22 uur. Zie voor meer informatie de website van de Justice Conference.

We kunnen dit jaar dus niet samen naar de conferentie gaan, maar we kunnen wel samen kijken (ieder vanuit zijn/haar eigen huis) en vooraf + na afloop via een zoomlink doorpraten met elkaar. Een goede gelegenheid om verder te kijken dan ons eigen wereldje, in verbinding te staan met andere Nieuwe Kerkers, en het sluit ook nog ‘ns mooi aan op de Michacursus die we nu op de kringen
volgen.

Heb je interesse, geef dan door op welke avond(en) je samen met andere NK-ers wil kijken. We denken nu vooral aan de zondagavond, vrijdagavond en zaterdagavond. Maar andere avonden kan ook. Graag reactie voor 21 oktober naar Corita Corbijn.

Wat je ook interessant zou vinden