Kerk in Actie zoekt collectanten

Van 21 tot 26 november organiseert Kerk in Actie haar landelijke huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte tot een succes te maken zoeken we collectanten. Doe je mee?

We gaan samen collecteren voor een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Want in Griekse vluchtelingenkampen verblijven nog altijd duizenden kinderen die onze hulp heel hard nodig hebben. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding, zorg en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen.

Geef vluchtelingenkinderen in Griekenland hoop op een beter leven! Doe mee met de collecte en meld je aan als collectant bij de collectecoördinator in jouw buurt. Voor postcodegebied 3513 in Utrecht is dat Christianne, 06-39694386, christiannescholtens@gmail.com.

Ook in de postcodegebieden 3523, 3564, 3521 gaat er gecollecteerd worden. Aanmelden hiervoor kan via het landelijk collecteteam van Kerk in Actie: 030 – 880 1701, collecte@kerkinactie.nl of via kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte.

Kijk voor meer informatie op https://kerkinactie.protestantsekerk.nl/projecten/opvang-voor-gestrande-vluchtelingen/

Wat je ook interessant zou vinden