Kerkdienst 13 Juni | Blijf in mijn liefde

Zondag is de eerste van 3 belijdenisdiensten. Op deze zondag zullen Annelou Meijerink, Elja Dunnink, Hannah Kansen, Jaco Ruit, Joanne Kaptein, Louise van Broekhoven en Thirsa Nuberg publiekelijk ja zeggen tegen God. 

Wat geweldig dat het weer zo mooi lijkt te worden dat de dienst buiten kan doorgaan en dat Teshale en Jeanine ons weer gastvrij onthalen op de boerderij aan de Utrechtseweg 91 in de Bilt. Er is ruimte (en toestemming) om een grote groep van familie, vrienden en gemeenteleden te verwelkomen.

Het afgelopen seizoen is voor iedereen op allerlei manieren afzien geweest en dat geldt ook voor de belijdenisgroep: de meeste avonden online, geen retraite weekend of spontane ontmoeting in de wandelgangen. Daarom des te feestelijker dat de dienst nu op deze manier gevierd kan worden en we zelfs weer mogen zingen. Alle liederen zijn door degene die belijdenis doen gekozen en ‘vertellen’ een persoonlijk geloofsverhaal. Naast de getuigenissen luisteren we naar een deel van Johannes 15 en staan erbij stil wat blijven in de liefde van God betekent. 

Je bent van harte uitgenodigd er fysiek bij te zijn, deze keer wordt er niet online uitgezonden

Als je nog geen ticket hebt kun je die via de website reserveren en dat geldt ook voor kinderen. Ik wens je hoe dan ook zegen, vrede en alle goeds. 

Lydia 

Wat je ook interessant zou vinden