Kerkdienst 15 november | Die stem ken ik

Aan het begin van de dienst zingt de band U brengt ons samen als kerk van de Heer. Helaas is dat nog steeds geen realiteit, maar wel een gebed: Breng ons samen, één in uw naam. In de  kerk en verspreid over allerlei huizen richten we ons in aanbidding op God, die ons leert vol te houden zelfs als het pad mistig en ingewikkeld is.

In een kakofonie van stemmen, van buiten en van binnenuit, is het soms behoorlijk lastig om te onderscheiden welke kant je op moet. Waar is het goed en veilig om te gaan. Juist daarom is het belangrijk om samen te luisteren en de stem die leidt naar een leven in al zijn volheid te leren kennen en vertrouwen. Dat vraagt levenslang trainen en oefenen, verdwalen en weer terugkomen. 

Dat die weg al heel jong kan beginnen zien we zondag in de doop van Aron Gerrit Jozef Maarschalkerweerd, Charlotte Maria Veldhuijzen en Mare Johanna van Helden (NK Wittevrouwen) en Saar Marie Kruithof (NK Wilhelminapark). We lezen Johannes 10: 1 – 11 en zien een indrukwekkend illustratie uit de praktijk. Weet je van harte welkom en hoe dan ook gezegend met vrede en alle goeds.

Lydia 

Wat je ook interessant zou vinden