Kerkdienst 24 oktober | Heer leer ons bidden

Vier jaar geleden deed ik intrede in de Nieuwe Kerk (zo heet dat als je ergens je startpreek houdt;-) Die vier jaar zijn voorbij gevlogen. Wat is er veel gebeurd. Wat is er veel om dankbaar voor te zijn. Ik geniet van het werken in en vanuit de Nieuwe Kerk in onze mooie stad. Ben blij met alle energie, de nieuwe initiatieven, het samen kerkzijn ook door kwetsbare momenten heen. Ik begon met een preek n.a.v. Matteus 9: 35-38 met als thema: Leer ons bidden. Jezus roept om te bidden voor arbeiders in de oogst. Die preek ga ik, lichtelijk bewerkt, herhalen. Veel vind ik nog steeds relevant om te benoemen. Hier en daar verwerk ik wat inzichten van de afgelopen jaren.  Op veler verzoek is er ook weer eens een mentimeter, dus mocht je er niet bij kunnen zijn, het helpt als je wel vanaf de starttijd inschakelt. Overigens is er steeds voldoende plek, wat let je om het wekelijkse gebruik van de kerkgang weer op te pakken? (voor zover je dat nog niet gedaan hebt:-) Van harte welkom in de kerk!

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Dirk de Bree (predikant)

Dirk de Bree is predikant van de Nieuwe Kerk