Kerkdienst a.s. zondag 14 februari | Wie oren heeft . . .

De huiskringen van komende week gaan in gesprek over luisteren naar God, als één van de gaven van de Geest. Voor sommigen is dat heel vanzelfsprekend, voor andere volstrekt onnavolgbaar. Dat is niet zo gek natuurlijk, want om te kunnen luisteren moet er wel iets te horen zijn. Hoe herken je de stem eigenlijk? Boeiende vragen waar we bij stil staan aan de hand van Deuteronomium 4: 32 ev.   

In de dienst vieren we het Avondmaal, waar brood en wijn ‘vertellen’ hoe concreet de stem van God is geworden in Jezus. Voor wie thuis de dienst meebeleefd: je kunt je voorbereiden door brood/wijn/druivensap alvast klaar te zetten om toch samen de maaltijd te vieren.

Maar voor de verkondiging en viering richten we ons in aanbidding op God met een nieuw lied: Christ our hope in life and death (https://www.youtube.com/watch?v=OibIi1rz7mw). Ik hoop dat het je lukt om in deze ingewikkelde tijd toch aan te sluiten en wens je hoe dan ook vrede en alle goeds Lydia 

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.