Start nieuw seizoen | Kerkdienst a.s. zondag 15 september | Thema: Op Volharding Volgt Overwinning

Wat heeft het flossen van je gebit met volharding in geloof te maken? In de dienst van zondag gaan we dat ontdekken, als we de start van het nieuwe seizoen vieren op het terrein van Op Volharding Volgt Overwinning. Een mooie naam voor een sportvereniging, maar ook een diepe waarheid als het gaat om het leven als christen . . . . hoewel daar wel iets dubbels mee aan de hand is: volharding wordt in het geloof niet alleen gevolgd door overwinning, maar volgt ook op de overwinning. En dat haalt toch behoorlijk veel druk weg van onze volharding. 

We denken over dit thema na aan de hand van Kolossenzen 1: 9 – 14, enkele verzen uit een, nog steeds, zeer boeiende brief van Paulus. Dus als je tijd hebt, is het mooi om die thuis alvast door te lezen. Weet dat je van harte welkom bent om erbij te zijn, want het is zoals we aan het begin van de dienst gaan zingen: Met open armen word je ontvangen, welkom in Gods huis.

Hoe dan ook: vrede en alle goeds!

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.