Kerkdiensten 8 mei | Thema: Goed leven

Een korte ontmoeting met enkele leden van de duurzaamheidscommissie was de aanleiding om weer eens wat dieper na te denken over de vraag hoe je goed kunt leven. De zorgelijke berichten over het klimaat, de vele verhalen over onrecht en ongelijkheid dringen zich telkens weer aan ons op en maken dat je niet om die vraag heen kunt.

Helemaal wie zegt te geloven, zal dat toch op de een of andere manier concreet willen maken in goed leven. Maar wanneer is je leven goed? Nee, het laatste woord zal niet klinken, maar wel woorden waar we mee verder kunnen. We lezen Micha 6: 1-8 en staan stil bij enkele gedachten die Paulus aan de gemeente in Efeze schrijft. In de liederen bidden we om vergeving (Witter dan sneeuw) en zingen over welke richting God ons wijst naar goed leven (Licht aan). 
Je bent van harte uitgenodigd er zondag weer bij te zijn om 10 uur in Wittevrouwen en om 11.15 uur in Wilhelminapark. Ik hoop je daar te zien en wens je hoe dan ook vrede en alle goeds.
Lydia

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Lydia Kansen-Brasz (predikant)

Lydia is sinds september 2013 predikant van de Nieuwe Kerk. Speerpunt van haar werk is geestelijke begeleiding van mensen, als groep of individueel. Allerlei vormen en manieren van gebed zijn daarbij erg belangrijk.