Kerkdiensten zondag 25 september

Kerkdienst Wittevrouwen | Gods leiding in je leven

Zondag starten we met ons thema ‘het leven van Jozef’, waarmee we in de diensten en de kringen aan de slag gaan. We beginnen de introductie aan het eind van Jozefs leven (Genesis 50:15-21) en kijken terug. Hoe zit dat met Gods leiding in Jozefs leven en welke lijnen kun je trekken naar je eigen leven? In deze dienst worden de volgende kinderen gedoopt: Jozias, zoon van Paul Joost & Nadieh, Eleonore Emma, dochter van Daniël & Elisabeth en Pepijn Jonah, zoon van Jos & Pauline. NB. de preek is (ongeveer) dezelfde als vorige week in Wilhelminapark.
Dirk

Kerkdienst Wilhelminapark | De kerk is fantastisch

Dit is de titel van een boek van de Vlaamse Rick Torfs. Ik kan me zo voorstellen dat je daar je vragen bij hebt. Dat begrijpt Torfs ook wel, maar toch waagt hij zich aan deze kwalificatie van de kerk: fantastisch.
De kerk is een bijzonder fenomeen, waar mensen elke keer weer hun tijd en liefde aan geven. Vorige week zagen we dat in het afscheid en de start van ambtsdragers. Deze zondag zien we het in de belofte van geheimhouding die Ruth zal afleggen in de dienst in WP. Ruth studeert theologie en zal in de komende maanden stage lopen in de NK ter voorbereiding op haar predikantschap. In de NK-app vinden jullie een bericht van Ruth waarin zij zich voorstelt.
De kerk is fantastisch: hoe kijk jij aan tegen deze uitspraak? Wat is de bedoeling van wat wij als christelijke gemeente doen? Welke roeping geeft God ons? We lezen Efeze 4: 1-16 en de verkondiging zal nagenoeg gelijk zijn aan vorige week in WV.
Ik hoop dat je zondag een van de beide diensten kunt bijwonen, 10 uur in WV of 11.15 uur in WP, hoe dan ook vrede en alle goeds
Lydia


Wat je ook interessant zou vinden