Kerkrentmeester beheer gezocht


Regel jij op afstand het reilen en zeilen van de Nieuwe Kerk?

De Nieuwe Kerk locatie Wittevrouwen is een gebouw dat actief wordt gebruikt. Naast de verschillende activiteiten van de kerk op zondag en doordeweeks vergaderingen, worden de zalen gebruikt door studentenverenigingen en nog tal van andere gebruikers. 

Spil in het web van alle gebruikers en huurders is de kerkrentmeester beheer. Alle aanvragen voor zaalhuur in de avonden en het weekend voor o.a. cursussen, vergaderingen en trouwerijen komen in de mailbox van de beheerder. Samen met onze vaste verhuurpartner De Zalen van Zeven regel je de planning in de agenda en geef je antwoord op verschillende vragen over de kosten, onderhoud en schoonmaak. 

De taak is hypermodern op eigen tijd en plaats uit te voeren. Je kijkt meerdere keren per week in de mailbox en beantwoordt de vragen. Gemiddeld ben je er 30 minuten per week mee bezig, met enkele uitschieters als het seizoen weer begint. Als kerkrentmeester beheer ben je onderdeel van het team van kerkrentmeesters, waarmee je één keer per twee maanden vergadert. 

Kortom, ben jij de regelneef/nicht die die we zoeken? En wil jij graag bijdragen aan het reilen en zeilen van onze gemeente? Stuur dan een mail.