Kerst in Wittevrouwen

De kerstcommissie barst van de ideeën om samen ‘coronaproof’ kerst te vieren. Wat dacht je van een extra Kidshood, om onze kids en hun vriendjes een mooie middag te bezorgen waarin het kerstverhaal gedeeld wordt? ………

………..En als we op kerstavond niet vrijuit kunnen uitnodigen om in de kerk kerst te vieren, dan doen we het toch buiten? Desnoods verdeeld in kleine groepjes over de stad.
En wat als we naar de mensen toegaan? In kleine groepjes een kerstlied zingen op de drempel bij mensen die je de kerstboodschap juist nu zo gunt? Hoewel we niet veel mensen mogen ontvangen in de kerk, de kerk kan natuurlijk wel gewoon open.

Idee om juist in de kersttijd de deuren wat vaker open te zetten, mensen welkom te heten voor een moment van rust en bezinning?

Onze jaarlijks ‘kerst-kleedje-aan’ pop-up boutique gaat uiteraard door (11december). Op kerstmorgen kun je meedoen met het ‘running breakfast NK’ om vervolgens samen de stream van de dienst te volgen. En na kerst denken we weer over een Labyrint in de kerk.

Je ziet het, de kerstcie zit niet stil. Nu wil je vast ook meedoen. Binnenkort volgt meer info over hoe/wat. Weet je nu al wat je wilt doen, laat dat dan vast via de mail weten.

Wat je ook interessant zou vinden