Kerst voor de kinderen

Naast de kerstdiensten is er dit jaar ook weer de Kliederkerk en Kerst op schoot. Speciaal voor alle kinderen, hun ouders én vriendjes en vriendinnetjes. We hopen jullie daar te zien!

19 december – Kliederkerk
Wat is de Kliederkerk? Een creatieve manier van kerk-zijn door samen te ontdekken en samen te vieren; dat is de Kerstkliederkerk. Speciaal voor gezinnen met kinderen tussen de 3 en 9 jaar. Neem gezellig buren en vrienden (van je kinderen) mee naar deze bijzondere middag! Het is op zondag 19 december van 15.00 uur – 17.00 uur. Je kunt vanaf 15.00 uur langskomen en een ronde maken door de kerk! Wel graag aanmelden via Billetto, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het is in de Nieuwe Kerk Wilhelminapark – Hobbemastraat 35.

24 december – Kerst op schoot
Samen met je (klein)kind het kerstverhaal met alle zintuigen beleven: dat is Kerst op schoot! Dominegeltje de handpop wil graag weten wie die speciale baby is. Kunnen de herders, engelen en wijzen hem dat vertellen? Speciaal voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar oud. Vrijdag 24 december om 9.15 uur en om 10.15 uur start er een viering. Het is in de Nieuwe Kerk Wittevrouwen – Bollenhofsestraat 138a.

Wat je ook interessant zou vinden