Kerstavond 24 december, wie nodig jij uit?

In verband met de lockdown is deze activiteit helaas afgelast.

Op kerstavond 24 december kunnen we helaas niet massaal naar de kerkdiensten komen. Toch hebben we in totaal vijf korte diensten (drie op locatie Wittevrouwen en twee op locatie Wilhelminapark), wat maakt dat we in totaal 150 mensen kunnen verwelkomen! Het worden intieme vieringen vol muziek en een hoopvolle boodschap in deze donkere dagen.

Aan jou de vraag of je na wilt denken wie jij uit wilt nodigen om met jou mee te komen naar de avond. We richten ons vooral op mensen die minder gewend zijn om naar de kerk te komen. Ook nodigen we expliciet die gemeenteleden uit die sinds maart de kerkdiensten nog niet (of heel zelden) hebben bezocht. Weet je iemand om uit te nodigen, reserveer dan voor jezelf en voor diegene op de site.

Andere gemeenteleden vragen we om nog even te wachten om je te melden. Mocht er na 18 december nog plek zijn ben je hartelijk welkom je aan te melden. Ps. de dienst om 21.00 uur zal live gestreamd worden, dus je kunt de dienst sowieso meemaken.

Deze veelbelovende vieringen kunnen we echter niet alleen realiseren. We hopen van harte dat je deze link Aanmeldformulier taken kerstavond 2020 (google.com) wilt invullen om een klein steentje bij te dragen. We zien er naar uit! 

In verband met de lockdown is deze activiteit helaas afgelast.

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Dirk de Bree (predikant)

Dirk de Bree is predikant van de Nieuwe Kerk