Kids aanmelden voor de Kidshood en hulp gezocht voor survivalworkshop

Zit jouw kind op de basisschool? Op zaterdag 21 april is het Kidshood, een supergezellige middag voor alle basisschoolkinderen! Er is lekker eten, een theater optreden en.. er zijn heel veel supercoole workshops!

Speciality-alert: er wordt nog een survival-koning gezocht voor de workshop Survival (einde van de middag; ook als je iets minder koning bent, is je hulp welkom!).

Heeft jouw kind zin in.. strijder-survival, exotisch koken, geocaching, handlettering of beauty? Hij of zij is welkom van 14.45 u tot 18.45 uur! De kidshood is voor alle basisschoolkinderen. Er hebben zich al aardig wat kinderen opgegeven, maar er kunnen er nog meer bij!  Dus geef je kind nog op via www.nk-utrecht.nl/kidshood.

Verder zoeken we nog iemand (volwassen of tiener) die een echte koning is in survivalen (of wil doen alsof). Het is nodig dat er nog iemand helpt bij de workshop Survival. Veel uitdaging en plezier gegarandeerd! Dit is tussen 16.00 en 17.45 uur. Wil je helpen, laat het z.s.m. weten aan Maartje van der Veen.

Wat je ook interessant zou vinden