kinderdiensten deze zomer in Wittevrouwen

Het is juli en de zomer is begonnen. Dat betekent ook dat het kinderdienst-jaar er alweer bijna op zit. Het afgelopen jaar was nog wel wat rommelig vanwege Corona maar we kunnen ook terugkijken op een paar fijne laatste maanden waarin we elkaar weer ‘gewoon’ konden zien.

In dit bericht neem ik jullie graag mee in de afsluiting van dit seizoen en blikken we vast vooruit op het komende seizoen.

Zomerperiode

In de zomerperiode gaan de kinderdiensten door. De kinderen blijven in hun eigen groepen tot en met zondag 21 augustus. In de week die daarop volgt beginnen de scholen weer en gaan de kinderen naar hun nieuwe groep. Dat betekent dat we zondag 28 augustus starten in de nieuwe kinderdienst groepen!

Komend jaar…

Gelukkig zijn er een heleboel mensen die door willen gaan met het geven van leiding aan de kinderdienstgroepen. Er zijn echter ook mensen die stoppen en dat betekent dat we het rooster nog niet rond hebben voor het nieuwe seizoen. We willen jullie als ouders dan ook vragen om je op te geven! Dit kan in de groep van je kind maar ook een andere groep is hartstikke leuk.

Qua tijdsinvestering komt het neer op 1 zondag in de 5 á 6 weken. We geven kinderdiensten altijd in duo’s. Als je de taken verdeelt dan zou dat betekenen dat je eens in de 10 á 12 weken de voorbereiding hoeft te doen. Hiervoor hebben we een uitgebreid handboek waar het programma voor elke zondag al staat uitgewerkt. Verder bouw je echt wat op met de kinderen, leer je je duo goed kennen en is het altijd heel erg gezellig! Aanbevolen!

We hopen natuurlijk op aanmeldingen, want zonder leiding geen kinderdienst voor je kind(eren)! Heb je nog vragen? Neem vooral contact op!

Geef je op via deze vragenlijst. Graag uiterlijk donderdag 28 juli.

Hartelijke groet,

Eline Baas

(coördinator kinderdiensten NK Wittevrouwen)

Wat je ook interessant zou vinden