Het NK: Klaar voor de Start!? Gemeentezondag 2018!

Op zondag 2 september is het tijd voor de derde gemeentezondag van de Nieuwe Kerk! Op deze dag beginnen we als gemeente het nieuwe jaar met elkaar. Kom jij ook? Het thema van dit jaar is “Het NK: Klaar voor de Start!?”

Waar we de afgelopen jaren vertoefden in festivalsferen in het park gaan we dit jaar nog een stapje verder. Geen prachtig kasteelpark, maar een sportpark helemaal voor ons alleen. Zorg dat je erbij bent op Sportpark Zuilen voor een dag met verdieping, verbinding, sportiviteit, rustig de tijd om bij te praten, goede koffie, een verantwoorde barbecue, lekker zingen en meer.

Het thema voor de dag is “Het NK: Klaar voor de Start!?”. Klaar voor het nieuwe seizoen? Klaar om oude patronen te doorbreken en nieuwe te beginnen? Klaar voor het verdiepen van je relatie met je Hemelse Vader? Klaar voor… vul zelf maar in! We hopen er ook op dat je klaar bent om je netwerk binnen de gemeente te verbreden. Tijdens de dag gaan we je hierbij een handje helpen.

Je kunt je via dit formulier opgeven. Hoe laat moet je er zijn, wat moet je meenemen, en waar is het precies? Op deze pagina vind je al die informatie!

Wat je ook interessant zou vinden