Aanstaande zondag 22 december Kliederkerk: Het gebeurt in de stal

Wauw, heb je die ster daar gezien? Nog nooit was er een ster zo groot en fel aan de hemel. Er moet vast iets bijzonders aan de hand zijn. Wijze mannen uit het oosten volgen de ster die hun wijst naar het plaatsje Bethlehem. En daar wacht hun een grote verrassing; ze komen terecht bij niets meer dan een eenvoudige stal. Neem je hele familie mee (zeker ook je grote broers en zussen), bouw mee aan onze levensgrote kerststal, ontmoet elkaar rond de vuurkorf en ervaar het kerstverhaal.

Geef je op via: kliederkerk@nk-utrecht.nl

In onderstaande tekst proberen we uit te leggen wat Kliederkerk is, maar het beste is om te komen en het zelf te ervaren!

WAT IS KLIEDERKERK?
Programma met eten
Kliederkerk in de Nieuwe Kerk is van 16.00-18.00 uur. We starten met een korte viering met muziek, een verhaal en gebed. Vervolgens ontdekken we samen het kerstverhaal door te rennen, te kliederen, te verzamelen, te bouwen, te gooien, te knutselen en noem maar op. Tot slot gaan we samen eten. We vragen je om iets te eten mee te nemen wat je uit kunt delen. Zo zorgen we samen voor een feestelijke maaltijd.

Ontspannen en gastvrij
Kliederkerk is ontspannen en gastvrij. Het is een plek waar je anderen kunt ontmoeten, waar een sfeer van gezelligheid heerst en waar kinderen én volwassenen geïnspireerd kunnen raken door het verhaal van God. Het maakt niet uit of je gelovig bent, niet-gelovig, anders gelovig of ergens tussen in. Je bent welkom.

Voor jong en oud
De kersteditie van Kliederkerk is leuk voor het hele gezin. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. Tijdens de Kliederkerk ontdek met elkaar een verhaal en ontmoet je anderen gezinnen uit de stad.

Gratis
Kliederkerk kost niets, maar er is wel een giftenpot voor de onkosten. Ook vragen we je om iets lekkers mee te nemen voor het avondeten.

Locatie
De Kliederkerk is in de Nieuwe Keten, de ruimte achterin de Nieuwe Kerk (Bollenhofsestraat 138a in Utrecht).

Wat je ook interessant zou vinden