23 februari Kliederkerk! Klein is groter dan je denkt

Een kleine jongen tegenover een grote reus; dat gaat hij toch nooit winnen? Toch wel, want klein is groter dan je denkt! Deze keer gaat de Kliederkerk over David en Goliath. Ben je net zo dapper als David? Ontdek het bij de Kliederkerk. Kom jij ook?

Wat is Kliederkerk?
Programma met eten: Kliederkerk in de Nieuwe Kerk is van 16.00-18.00 uur. We starten met een korte viering met muziek, een verhaal en gebed. Vervolgens ontdekken we samen het verhaal door te rennen, te kliederen, te verzamelen, te bouwen, te gooien, te knutselen en noem maar op. Dit keer is het thema: ‘Klein is groter dan je denkt’, naar aanleiding van 1 Samuel 17; David verslaat Goliath. Tot slot gaan we samen eten. We vragen je om iets te eten mee te nemen wat je uit kunt delen. Zo zorgen we samen voor een feestelijke maaltijd.

Ontspannen en gastvrij
Kliederkerk is ontspannen en gastvrij. Het is een plek waar je anderen kunt ontmoeten, waar een sfeer van gezelligheid heerst en waar kinderen én volwassenen geïnspireerd kunnen raken door het verhaal van God. Het maakt niet uit of je gelovig bent, niet-gelovig, anders gelovig of ergens tussenin. Je bent welkom.

Voor jong en oud
Kliederkerk is leuk voor kinderen (2-8 jaar), maar ook voor hun ouders, verzorgers of grootouders. Het is een plek waar iedereen zich thuis mag voelen. We geloven dat generaties van elkaar kunnen leren. Zo zijn ouders, verzorgers en grootouders voor een kind vaak belangrijke voorbeeldfiguren. Kinderen kunnen daarbij vaak verrassende inzichten geven en gesprekken een mooie wending geven.

Gratis
Kliederkerk kost niets, maar er is wel een giftenpot voor de onkosten. Ook vragen we je om iets lekkers mee te nemen voor het avondeten.

Locatie
De Kliederkerk is in de Nieuwe Keten, de ruimte achterin de Nieuwe Kerk (Bollenhofsestraat 138a in Utrecht).

Wat je ook interessant zou vinden