“Komt allen tezamen, jubelend van vreugde’

Wij zijn al helemaal in de kerststemming. De kerk is afgelopen zaterdag versierd en klaar voor alle diensten. In tegenstelling tot eerdere berichten is er op kerstavond maar één dienst, online om 21:00. Het belooft een speciale ervaring te worden, net anders dan je gewend bent. Geen preek, wel een bijzonder verhaal met muziek. Dat doen we in samenwerking met Huis van Licht en ook de tieners hebben een aandeel. Dus zorg ervoor dat je om 21:00 klaar zit, thuis op de bank met een beker chocolademelk of glühwein! Na de dienst zullen we ook nog samen napraten onder het genot van die chocomelk en glühwein.

Op Eerste en Tweede Kerstdag zijn er om 10:00 diensten in de Nieuwe Kerk Wittevrouwen en om 11:15 in de NK Wilhelminapark. Daarvoor kun je een plekje reserveren via Billetto of online aansluiten. Van harte welkom!

Om na de kerst even bij te komen van alle drukte is er op 29 december het labyrint. Een labyrint is een oud gebruik, dat we in een nieuw jasje hebben gestoken. Je loopt in stilte door de kerk een eigen route. In de kerk zijn verschillende plekken waar je even stil kunt staan/zitten. Iedere plek heeft een thema met een bezinnende opdracht. Je kunt hiervoor tussen 11:00 en 16:00 binnen lopen in de NK Wittevrouwen.

Alle informatie over kerst vind je op deze pagina.

Wat je ook interessant zou vinden