MEER-avond zondag 13 december 2020

Aanstaande zondagavond 13 december 2020 is het weer de tweede zondag van de maand, oftewel MEER-avond! In deze MEER-serie over ‘expect the unexpected’ zal deze avond in het teken staan van meditatie onder leiding van Jan Verduijn. Meld je aan via deze link: https://billetto.nl/users/4f6305af-4ff6-45b3-9c4a-1a6a49edd977

Meditatie

December is veelal een hectische maand. Wellicht is het dit jaar anders, maar ik merk dat de kerstplanning al snel volloopt. Even pas op de plaats, even uitrusten. Meditatie is daarvoor een geweldige tool. Meer inzicht, meer rust en meer kracht ervaren. 

Spreker 

Jan Verduijn zal de avond leiden. Jan is ondernemer, trainer en begeleider. Hij heeft ervaring in het creëren van plekken waar je even op adem mag en kan komen. Benieuwd naar zijn drijfveren en zin om meer te leren over religie en spiritualiteit, in het bijzonder meditatie? Van harte uitgenodigd!
De avond zal ook online te volgen zijn, via de live stream.  

Corona

Uiteraard organiseren we de MEER-avond met inachtneming van de RIVM-regels. Daarom is het van belang dat je je in ieder geval aanmeldt via bovenstaande link. Op die manier heeft iedereen een ‘vaste stoel’ op anderhalve meter van elkaar. 

Let op: sinds deze week is het verplicht om ook in de kerk (een publieke ruimte) een mondkapje te dragen. Neem daarom een mondkapje mee. 
Als je je hebt opgegeven gaan we er vanuit dat je er ook bent. Juist omdat het aantal personen (maximaal 30) momenteel is gelimiteerd, willen we dit optimaal benutten en zijn er graag anderen die anders zouden willen komen. Als je niet kan, meld je dan tijdig af. 

Het belooft een bijzondere avond te worden. Dus meld je alvast aan via bovenstaande link. 

Tot aanstaande zondagavond 13 december 2020 om 19.30 uur! 

Met vriendelijke groet,
De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden