MEER-avond zondag 13 december 2020

Zondagavond 13 december 2020 is het weer de tweede zondag van de maand, oftewel MEER-avond! In deze MEER-serie over ‘expect the unexpected’ zal deze avond in het teken staan van meditatie onder leiding van Jan Verduijn.


Meditatie
December is veelal een hectische maand. Wellicht is het dit jaar anders, maar ik merk dat de kerstplanning al snel volloopt. Even pas op de plaats, even uitrusten. Meditatie is daarvoor een geweldige tool. Meer inzicht, meer rust en meer kracht ervaren. 

Spreker 
Jan Verduijn zal de avond leiden. Jan is ondernemer, trainer en begeleider. Hij heeft ervaring in het creëren van plekken waar je even op adem mag en kan komen. Benieuwd naar zijn drijfveren en zin om meer te leren over religie en spiritualiteit, in het bijzonder meditatie? Van harte uitgenodigd!
De avond zal ook online te volgen zijn, via de live stream.  

Corona
Uiteraard organiseren we de MEER-avond met inachtneming van de RIVM-regels. Daarom is het van belang dat je je in ieder geval aanmeldt via deze link.
Meld je aan via deze link: https://billetto.nl/users/4f6305af-4ff6-45b3-9c4a-1a6a49edd977
zo heeft iedereen een ‘vaste stoel’ op anderhalve meter van elkaar. 

Let op:
sinds deze week is het verplicht om ook in de kerk (een publieke ruimte) een mondkapje te dragen. Neem daarom een mondkapje mee. 

Als je je hebt opgegeven gaan we er vanuit dat je er ook bent. Juist omdat het aantal personen (maximaal 30) momenteel is gelimiteerd, willen we dit optimaal benutten. Als het je toch niet lukt dan zijn er graag anderen die zouden willen komen. Dus als je niet kan, meld je dan tijdig af. 

Het belooft een bijzondere avond te worden.
Tot zondag 13 december 2020 om 19.30 uur.  

Met vriendelijke groet,
De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden