Meeravond 11 oktober

11 oktober 2020 is het weer de tweede zondag van de maand, oftewel MEER-avond! In deze MEER-serie over ‘expect the unexpected’ zal de avond in het teken staan van tongentaal onder leiding van Agnes Huizinga. Meld je aan via deze link: https://billetto.nl/e/meer-avond-11-oktober-Tickets-483671.  

Tongentaal 
Tongentaal is wonderlijk. Tongentaal is apart. Tongentaal is spannend. Dat vinden wij ook! En juist daarom willen wij er aandacht aan besteden in deze MEER-serie. 
In de brief aan de Korintiërs (Korintiërs 1 hoofdstuk 12) worden de gaven van de Geest beschreven. Een van deze gave is tongentaal (klanktaal). Het spreken in tongentaal heeft tot kort gezegd tot doel om God te eren en om (tot) Hem te (aan)bidden. Mocht je alvast meer willen lezen over tongentaal in de bijbel, lees dan in het bijzonder alvast Korintiërs 1 hoofdstuk 14. 

Spreker 
Agnes Huizinga zal deze avond leiden. Agnes zal meer vertellen over wat tongentaal is, ingaan op het uitleggen van tongentaal en ons aan de hand meenemen om te oefenen met tongentaal, met inachtneming van de corona maatregelen.

Mondkapje en streamen  
Het eerste gedeelte van de verdieping bestaat uit uitleg en achtergrond over tongentaal. Dit gedeelte wordt ook gestreamd. Het tweede gedeelte van de verdieping bestaat uit het oefenen met tongentaal. In overleg met de spreker is besloten dat dit gedeelte niet wordt gestreamd. Juist omdat tongentaal spannend en vreemd kan aanvoelen, kan dit praktijkgedeelte niet goed via een videoverbinding plaatsvinden en is besloten om enkel het eerste gedeelte te streamen. 
Het praktijkgedeelte kan echter alleen plaatsvinden met mondkapje. Neem daarom een mondkapje mee! 

Corona
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen deze week en in overleg met de kerkenraad kunnen we jullie meedelen dat deze MEER-avond (gelukkig) door kan gaan, evenwel met een beperkt aantal bezoekers van maximaal 30 personen exclusief ‘personeel’. Vanzelfsprekend, maar desalniettemin ontzettend belangrijk om te benadrukken, zullen we deze avond organiseren met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Daarom is het van belang dat je je in ieder geval aanmeldt via bovenstaande link. Op die manier heeft iedereen een ‘vaste stoel’ op anderhalve meter van elkaar. We verzoeken daarnaast iedereen om zich uiteraard ook aan de corona maatregelen te houden. 

Als je je hebt opgegeven gaan we er vanuit dat je er ook bent. Juist omdat het aantal personen momenteel is gelimiteerd, willen we dit optimaal benutten en zijn er graag anderen die anders zouden willen komen. Als je niet kan, meld je dan tijdig af. 

Het belooft een bijzondere avond te worden. Dus meld je alvast aan via bovenstaande link. 

Tot aanstaande zondag 11 oktober 2020 om 19.30 uur.  

Met vriendelijke groet, De MEER-commissie 

Wat je ook interessant zou vinden