Mensen van Jezus: Jessica

“Jezus is mijn gesprekspartner. Ik bid naar en via Hem. Dat kan overal zijn. Als iets me tijdens de dag bezig houdt, deel ik dat met Jezus. Naast de toegankelijkheid, ervaar ik ook ontzag.

Bij sommige mensen om me heen gaat het niet goed en er is ook overlijden. Jezus heeft daar bewust voor gekozen! Voor ons. We hebben dat totaal niet verdiend. Bij het lijdensevangelie lees je dat hij zijn Vader vraagt of de beker hem voorbij mag gaan. Pfff, denk ik dan. Je zou jezelf maar moeten opofferen voor iemand. Voor mensen die je niet eens kent. Het is niet te bevatten. Dat hij zó menselijk is, maar tegelijk ook echt God.”

// MENSEN VAN JEZUS is elke week een verhaal van iemand uit de Nieuwe Kerk met als vraag: Wie is Jezus voor jou? Geïnspireerd door het supertoffe concept van Humans of New York.

Kom je in de Nieuwe Kerk en heb je ook een verhaal over Jezus in jouw leven? Laat het ons weten, we willen je graag interviewen en een plekje geven in onze rubriek! #mensenvanjezus

Wat je ook interessant zou vinden