Mensen van Jezus: Martijn

“Jezus is voor mij de ultieme vrijheid. Ik geloof dat als je leeft in zijn voetsporen, dat dit je vrijmaakt van wat de wereld van je verwacht.”

“Het maakt je ook vrij van de dingen die je overkomen, die kun je in een bepaald perspectief plaatsen. Rampen of dingen in je eigen leven die niet goed gaan. Het maakt je ook vrij van de verwachtingen die je van jezelf hebt. Het biedt vrijheid als je je beseft dat iemand het grote plaatje in de gaten heeft. Iemand die het beste met jou en de wereld voor heeft. Ik geloof dat als je probeert te leven volgens zijn voorbeeld, dat je daar een mooier mens van wordt. Jezus verwacht maar een ding van jou: dat je hem op de eerste plek zet en liefde uitdeelt aan anderen. Dat geeft vrijheid!”

// MENSEN VAN JEZUS is elke week een verhaal van iemand uit de Nieuwe Kerk met als vraag: Wie is Jezus voor jou? Geïnspireerd door het supertoffe concept van Humans of New York.

Kom je in de Nieuwe Kerk en heb je ook een verhaal over Jezus in jouw leven? Laat het ons weten, we willen je graag interviewen en een plekje geven in onze rubriek! #mensenvanjezus

Wat je ook interessant zou vinden