Mensen van Jezus: Miriam

“Ik ben een doener en graag bezig. Prima, maar ik moet mijn handen wel open houden om ze te laten vullen. Als ik God de ruimte geef, hoef ik het zelf niet allemaal te regelen en vind ik rust bij Hem. Dat is mooi én lastig. Ik heb genoeg te leren.”

“Jezus is een dienend leider. Hij heeft oog voor de mensen om zich heen en leert mij veel over hoe je in het leven kan staan. Ik zie hem ook als een trainer. Door gelijkenissen te vertellen en voorbeelden te laten zien traint Jezus zijn leerlingen en laat hij zien wat het koninkrijk van God betekent. Ik hoop dat steeds meer van Gods koninkrijk zichtbaar wordt. Dat we met Gods ogen mogen kijken naar de wereld en naar Zijn wil handelen. Ik zie dan een wereld voor me met vrede, liefde, waarheid en recht. Grote woorden, zeker, maar dat laat ruimte voor groei.”

// MENSEN VAN JEZUS is elke week een verhaal van iemand uit de Nieuwe Kerk met als vraag: Wie is Jezus voor jou? Geïnspireerd door het supertoffe concept van Humans of New York.

Kom je in de Nieuwe Kerk en heb je ook een verhaal over Jezus in jouw leven? Laat het ons weten, we willen je graag interviewen en een plekje geven in onze rubriek! #mensenvanjezus

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Rimme Mastebroek

Rimme schrijft mee aan de rubriek 'Mensen van Jezus'.