Met de Nieuwe Kerk naar The Justice Conference op 27 oktober

Op 26 en 27 oktober 2018 organiseert Tear voor de tweede keer The Justice Conference. Een evenement over gerechtigheid dat jouw positieve invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland laten zien hoe je je eigen gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger kunt maken. Op zaterdag 27 oktober gaat de Commissie Wereldwijd en een groep vanuit de Nieuwe Kerk naar de conferentie om zich te laten inspireren. Inmiddels is er al een leuke groep mensen die meegaat, dus sluit je aan!

Naast het bezoeken van de conferentie organiseert de commissie vooraf en na afloop verdiepende avonden om verder na te denken over het thema gerechtigheid en hoe dit een plek te geven in je eigen omgeving. Meer info hierover volgt!

Ben je enthousiast geworden om mee te gaan? Laat weten dat je je aan wilt sluiten bij de Nieuwe Kerk-groep, zodat er voor iedereen gelijktijdig kaartjes met groepskorting gekocht kunnen worden. Dit kan door een mailtje te sturen naar Pauline Baars (pauline.blok@hotmail.com) of door een van de commissieleden aan te spreken in de kerk (Wilco, Jos, Pauline en Pytsje). Ook met vragen kun je bij hen terecht.

Ga mee en laat je inspireren over hoe jij recht kunt doen!

Wat je ook interessant zou vinden