Met de Nieuwe Kerk naar The Justice Conference op 27 oktober

Op 26 en 27 oktober 2018 organiseert Tear voor de tweede keer The Justice Conference. Vanuit de Nieuwe Kerk willen we hier met een groep mensen op zaterdag 27 oktober naar toe gaan. De kaartverkoop is gestart, en als je voor 22 mei je kaartje koopt, krijg je korting. Zet deze datum dus vast in je agenda, koop snel je kaartje, ga met ons mee en laat je inspireren tijdens deze conferentie!

The Justice Conference is een evenement over gerechtigheid dat jouw positieve invloed op onrecht vergroot. Sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland laten zien hoe je je eigen gewoontes liefdevoller en rechtvaardiger kunt maken. Vanuit de Nieuwe Kerk, en als Commissie Wereldwijd, vinden wij dit thema belangrijk. Naast het bezoeken van de Justice Conference, willen we daarom vooraf en na afloop, 3 avonden organiseren om verder na te denken over het thema gerechtigheid. Vanuit Tear zal er materiaal beschikbaar komen om hiermee aan de slag te gaan.

Spreekt dit je aan? Koop hier dan je kaartje voor The Justice Conference. En laat ons weten dat je je aan wilt sluiten bij de Nieuwe Kerk groep. Dit kan door een mailtje te sturen naar Pauline Baars of door een van ons aan te spreken in de kerk (Wilco, Jos of Pauline). Ook als je verdere vragen hebt kun je bij ons terecht. Later hoor je meer over de verdiepende avonden voor en na de conferentie. Deze avonden zullen in oktober/november zijn.

Een andere datum die je ook al vast in je agenda kunt zetten is 13 juni (let op: dit is een wijziging). Op die avond organiseren wij een avond over duurzaamheid, in je eigen leven, maar ook binnen de kerk. Iedereen is hierbij van harte welkom! Meer informatie over de precieze inhoud van deze avond volgt binnenkort.

Wat je ook interessant zou vinden