Met Johannes toeleven naar Pasen

Wie ben ik en hoe leef ik? Wat zegt Jezus over zichzelf en wat betekent dat voor mij? Wie in de Veertigdagentijd bij zulke vragen wil stilstaan, kan het leesplan van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) volgen. Je leest dan vanaf 6 maart het hele Johannes-evangelie op weg naar Pasen. De zeven “Ik-ben”-uitspraken van Jezus in dit evangelie vormen daarbij de rode draad.

Het leesplan is digitaal en als boekje verkrijgbaar. Wie intekent op het digitale leesplan, krijgt vanaf Aswoensdag 40 dagen lang – behalve op zondag – elke morgen een e-mail met een toelichting op de bijbeltekst, een nadenkvraag en een opdracht. Aanmelden kan vanaf vandaag, via
debijbel.nl/40dagen40vragen of in de app Mijn Bijbel. Het boekje kan aangevraagd worden via bijbelgenootschap.nl/40dagen.

Wat je ook interessant zou vinden