Ministrycursus: Iets voor jou?

Wil je graag verder groeien in gebed en het bidden voor elkaar? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan de ministrycursus. 

In maart 2020 starten we in de Nieuwe Kerk i.s.m. New Wine Nederland een ministrycursus van vijf avonden. Je bent van harte uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen, zodat je kunt leren hoe je deze mooie vorm van geestelijke dienstbaarheid ook zelf kunt geven. De ministrycursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed.

Kracht van de Heilige Geest
Ministry is het bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest (lees ook Lucas 11:13). Het gaat daarbij niet om de geweldige gebedsvaardigheid van de bidder, maar om God die door de Heilige Geest wil werken. “Ministry is zegenen wat God aan het doen is”.

Groeien in gebed
Bidden ervaren veel mensen als niet zo gemakkelijk. En vrijmoedig bidden voor een ander al helemaal niet. De ministry cursus is toegankelijk voor iedereen die verlangt te groeien in gebed, want ook voor je persoonlijk gebedsleven is de cursus van grote waarde. 

De cursus is erop gericht om je te helpen groeien in geloof, vertrouwen en gebed.

Opgeven & Data: Meld je nu aan!

Data: 10 maart, 24 maart, 7 april en 21 april (datum 5e bijeenkomst volgt). 
Tijd: 20.00 – 22.00 uur.
Inloop met koffie/thee vanaf 19.45 uur
Locatie: Nieuwe KerkKosten: 25 euro 
Materiaal: je ontvangt de eerste avond het cursusboek.

Wat je ook interessant zou vinden