Ministry-cursus leert je bidden met vertrouwen

Een tijd geleden volgde Wieke de Vries de ministry-cursus. “Ik wilde graag meer leren over hoe dat nu praktisch werkt, bidden met mensen, en wat er gebeurt als je onder de leiding van de Heilige Geest bidt. Dat is zeker gelukt.”


Wieke vertelt: “De cursus biedt uitleg over de principes van ministrygebed en veel ruimte om samen te oefenen. Vooral die oefensessies zijn me bij gebleven. Ik voelde me een beginneling in luisterend bidden voor andere mensen, maar het was heel duidelijk dat God er was en dingen zei die raak waren voor de persoon voor wie we baden. Zelf heb ik ook ervaren dat God heel dichtbij kwam.”

“Je deelt veel van je ervaringen met elkaar en er is veel ruimte voor vragen. Omdat er ook mensen meehielpen met ervaring met ministry, kun je ook van hun praktijkervaring leren.”

“Als je wilt leren hoe je een doorgeefkanaal kunt worden voor Gods werk in mensenlevens en als je wilt merken dat God spreekt over concrete situaties waar mensen in zitten, dan is deze cursus zeker een aanrader.”

Informatie ministry-cursus

Op deze pagina vind je meer informatie over de ministry-cursus, en de rol van gebed in de Nieuwe Kerk. De volgende ministry-cursus start op donderdag 6 september en duurt in totaal 5 avonden.

Wil je meer informatie of je aanmelden, dan kun je terecht bij Elaine Vos of Nancy Breekveldt. Of stuur een e-mail.

Wat je ook interessant zou vinden

Gepubliceerd door

Nancy Breekveldt (ouderling gebed)

Nancy Breekveldt is samen met haar man, Jaap Breekveldt, ouderling Gebed.