Musicalproject Jozef Nicolaikerk zoekt kinderen en kernteam!

Het is alweer heel wat jaren geleden dat het musicalproject Mozes met veel succes werd afgesloten. De afgelopen jaren was het niet mogelijk om een nieuw project op te starten, maar nu gaat het weer van start.

Het plan is om eind januari te beginnen met de repetities en de uitvoeringen zijn in het weekend van 23-25 juni. En uiteraard staat er ook een kamp op het programma!
Dit project kan pas starten bij voldoende deelnemende kinderen. En voor de continuïteit is een kernteam onontbeerlijk. Er is dus menskracht nodig.
Concreet en op korte termijn:
– Een aantal mensen die op diverse basisscholen reclame willen maken voor de musical. Het is handig als je makkelijk binnen komt op de school, bijvoorbeeld omdat je eigen kind(eren) op die school zit(ten) of recent gezeten hebben. Het is ook fijn als je een wervend verhaal kunt en wilt houden in de verschillende groepen (4 t/m 8). Voor folders en posters wordt gezorgd. Dit is een klus met een beperkte tijdsinvestering. Zeker als er meerdere ‘ambassadeurs’ per
school zijn. Uitvoering moet plaatsvinden in de periode november met een uitloop naar december 2022.
– 2 of 3 mensen die de kerngroep willen versterken. Taak van de kerngroep is vooral het coördineren van het project. Taken kunnen onderling verdeeld worden. Deze klus loopt gedurende de hele projectperiode van november t/m de uitvoeringen in juni. Maar de tijdsinvestering is niet steeds even hoog. Bij de opstart en rond de uitvoeringen zal het meer zijn dan op andere momenten. Er is al veel kennis aanwezig vanuit de vorige projecten, dus niet alles hoeft opnieuw uitgevonden te worden. Als het project daadwerkelijk van start gaat is er uiteraard meer hulp nodig, bijvoorbeeld bij de repetities, bij het organiseren van het kamp, het regelen van kostuums en decorstukken en rond de uitvoeringen.
Wil je ambassadeur worden op een school, en/of lijkt deelname aan het kernteam je leuk? Of wil je eerst wat meer informatie? Meld je dan bij Anne-Marie Rutgers annejos@ziggo.nl  Kinderen die meer informatie willen hebben, of weten dat ze mee willen doen, kunnen ook bij ons terecht. Of op de website waar je alle info kunt vinden over repetities, kamp en uitvoering.
Wij hebben veel zin om weer zo’n mooi project op te starten en hopen op veel respons.
Lianne van Kooten, Anne-Marie Rutgers en Ko Zwanenburg

Wat je ook interessant zou vinden