Nieuwe app voor de Nieuwe Kerk

Onze nieuwe app is beschikbaar!! Ga naar de App store of de Play Store, zoek op Nieuwe Kerk Utrecht en download de app. Vanaf het nieuwe jaar zal alle interne communicatie via deze nieuwe app lopen.

Nieuwsberichten
Nieuws voor Nieuwe Kerkers wordt ook via de nieuwe app verspreid. Dus download de app snel als je op de hoogte wilt blijven. De Whatsappgroep ‘Nieuw Kerk zijn’ wordt binnenkort opgeheven. Deze informatie vind je voortaan ook in de De Nieuwe Kerk app.

Je profiel aanmaken of updaten
In de nieuwe app zijn zoveel mogelijk profielen overgezet vanuit de oude app. Toch konden helaas niet alle profielen worden overgezet. Het kan dus zijn dat je een nieuw account moet aanmaken. Gebruik voor het aanmelden het emailadres dat je ook in de Chrch app gebruikte. Dan zie je vanzelf of je herkend wordt. Als je nog niet herkend wordt, dan wordt er bij aanmelding een mail gestuurd naar de beheerder, die je vervolgens toegang zal geven. Toegang is alleen voor leden. Zodra je lid af wordt, wordt je profiel verwijderd. Niet-leden van de Nieuwe Kerk kunnen terecht op de website voor informatie.

Groepen
Het gebruik van de app is eenvoudig en intuïtief. Je maakt een profiel aan en kunt zien wanneer de kerkdiensten zijn. Ook kun je lid worden van groepen en dan zie je ook de activiteiten van deze groepen in de agenda. Voor de bekende groepen hebben de beheerders al een groep aangemaakt. Zelf kun je ook groepen aanmaken. Je kunt mensen dan uitnodigen om lid te worden van jouw groep. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor je kring. Voor NK Wittevrouwen en NK Wilhelminapark zijn groepen aangemaakt. Iedereen die heeft aangegeven lid te willen zijn van NK Wilhelminapark is lid van die groep. De rest van de profielen is gekoppeld aan NK Wittevrouwen.

Kerkdiensten
Om informatie over de kerkdiensten te zien, hoef je geen lid te zijn van een groep. Deze informatie is voor alle gebruikers van de app beschikbaar.

Collecte
De nieuwe app kan vanaf a.s. zondag ook worden gebruikt voor de collecte. Mocht je nog veel tegoed hebben in de Chrch app, maak je dan geen zorgen. Tot 31 maart kun je ook nog via de Chrch app doneren. Heb je een groot tegoed wat je niet kunt opmaken, neem even contact op met de beheerders via het email adres hieronder. Dan kijken zij hoe ze je kunnen helpen.

App Store: klik hier voor het downloaden van de app
Google Play Store: klik hier voor het downloaden van de app

Voor alle vragen over de app mail naar app@nk-utrecht.nl.

Wat je ook interessant zou vinden