Nieuwe coronamaatregelen

Beste gemeenteleden,

Afgelopen week zijn er verdere ontwikkelingen geweest omtrent de landelijke coronamaatregelen. Afgelopen dinsdag, na de persconferentie, heeft de kerkenraad opnieuw gekeken naar de aansluiting van de maatregelen in de Nieuwe Kerk op de landelijke maatregelen. De volgende keuzes zijn gemaakt:

  • Diensten
    De reeds geplande (MEER)diensten en vespers gaan door met 30 bezoekers, waarbij bezoekers niet mogen zingen. Aanmelden voor de diensten gaat nog steeds via Billetto. Hierbij zijn ook de vespers van harte aanbevolen. Als je wilt afmelden voor een dienst kan je dit aangeven bij communicatie@nk-utrecht.nl.
  • Mondkapje
    We willen als kerkenraad nogmaals wijzen naar het landelijk advies om mondkapjes te dragen bij verplaatsingen. Kortom, neem je mondkapje mee naar de kerk. Meer informatie lees je hier
  • Koffiedrinken
    Op advies van de PGU is besloten geen koffie of thee meer te schenken. Er blijft ruimte voor gesprek na de dienst in de nieuwe keten. Apart aanmelden is hiervoor niet meer nodig.

We kunnen het ons goed voorstellen dat deze maatregelen veel kan losmaken bij gemeenteleden. Heb je naar aanleiding hiervan vragen en/of opmerkingen? Mail gerust naar coronavirus@nk-utrecht.nl

Wat je ook interessant zou vinden