Nieuwe Kerk Startzondag 6 september 2020 – teaser

Zet zondag 6 september in de agenda want we gaan ook dit jaar aftrappen met een Startzondag. Hierna wat meer info (ook mbt corona-maatregelen).

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur dienst onder leiding van Lydia.

De dienst vindt plaats in de Nieuwe Kerk en op eigen gelegenheid. Je kan de dienst dus in de kerk of thuis bijwonen. Let op: inschrijven voor aanwezigheid in de kerk is verplicht.

  • 11.30 uur verzamelen op één van de locaties waar jij wordt ingedeeld aan de hand van jouw keuzes voor het middagprogramma.

De groepsgrootte zullen evenredig zijn (ongeveer 50 mensen per locatie). Per locatie zullen we de groep opsplitsen in kleinere groepen van maximaal 10 personen. Gedurende het middagprogramma zullen we door rouleren. Neem in ieder geval je eigen picknickkleed of stoel mee. Meer info over de locatie zie je volgende week in de nieuwsflits..spannend!;)

  • 12.00 uur de traditionele ‘Heel NK Bakt’ proeverij

Omdat we elkaar lang niet hebben gezien en gesproken, is er uitgebreid de tijd om elkaar onder het genot van alle fantastische zelfgemaakte ‘Heel NK bakt’ taarten en een kop koffie, thee of limonade, weer te spreken. Er zullen ook gespreksvragen naar aanleiding van preek via de app beschikbaar zijn.

  • 12.30 uur lunch

We houden dit jaar weer een Bring Your Own lunch. Neem je lekkerste maaltijd mee of koop een culinair hoogstandje bij jouw favoriete supermarkt. Zorg ervoor dat jij (en jouw gezin) hier in ieder geval van kunnen eten. 

  • 13.30 uur activiteit. Keuze uit:
  • Sport- en spelactiviteit
  • Ik-klets-bij-op-mijn-eigen-kleedje activiteit
  • Wandeling

Bij elke activiteit kan je op een later moment aansluiten.

  • 15.00 uur einde. Voel je vrij om nog lekker te blijven hangen.

Neem je eigen spullen en afval weer mee naar huis.

Vanaf volgende week zondag 19 juli kun je aanmelden  en het formulier invullen via de link. (volgt nog)

Uiterlijk zaterdag 5 september 2020 wordt bekend op welke locatie jij bent ingedeeld. We houden zoveel mogelijk rekening met degene met wie jij je samen hebt opgegeven (gezinsleden en/of vriend(en)). Helaas kunnen we niet aan iedereen zijn eerste voorkeur tegemoet komen in verband met de spreiding van de groepen en het waarborgen van anderhalve meter. We willen je daarom vragen om je aan de aangegeven locatie (die volgt) te houden.

Het programma is buiten! Derhalve kan het verstandig zijn een extra jas of trui mee te nemen. Alleen als de weersvoorspellingen dusdanig slecht zijn, zullen we het programma annuleren.

Tot zondag 6 september 2020!

De gemeentedagcommissie 2020

Wat je ook interessant zou vinden