Nieuwe ministrycursus start 17 september, save the date!

Elke zondag kun je voor je laten bidden in de kerk. Misschien heb je dat zelf ervaren of vraag je je af wat ministry eigenlijk is. Wanneer je ernaar verlangt om te groeien in gebed en het bidden voor elkaar, dan nodigen we je van harte uit voor de ministrycursus.

In september 2019 starten we in de Nieuwe Kerk i.s.m. New Wine Nederland de vernieuwde ministrycursus. Je bent van harte uitgenodigd om aan deze cursus deel te nemen, zodat je kunt ontdekken en leren hoe je deze mooie vorm van geestelijke dienstbaarheid ook zelf kunt geven. De ministrycursus is bedoeld voor wie ministry wil gaan geven, maar ook heel leerzaam voor wie allereerst wil groeien in persoonlijk gebed.

De cursus wordt op dinsdagavond gegeven in die weken wanneer er geen huiskring is. De data zijn: 17 september, 1 oktober, 15 oktober en 29 oktober. Er volgt in principe op een later moment nog een terugkomavond. 

De kosten zijn ongeveer 25 euro en de cursus wordt gegeven in de Nieuwe Kerk. Verdere informatie volgt via de nieuwsbrief. Voor opgave en als je nu al meer informatie wilt: spreek Jaap en Nancy Breekveldt aan of stuur hen een mail.

Wat je ook interessant zou vinden