Aan wie mag ik het stokje overdragen?

Tryntsje Hoving: “Dit is mijn laatste nieuwsflits. Na 2,5 jaar met heel veel plezier een bijdrage te hebben geleverd aan het maken en versturen van de nieuwsbrief is het tijd om ruimte te maken voor andere zaken.  Wil jij ons leuke redactieteam aanvullen?”

Heb je een paar uurtjes per maand tijd en ben je geen digibeet? Als onderdeel van het redactieteam vervul je een belangrijke rol in de nieuwsvoorziening binnen de Nieuwe Kerk. Elke donderdagavond wordt de nieuwsflits naar meer dan 650 lezers verstuurd. Als redactielid stel je deze samen door de ingezonden berichten op te maken voor op de website en te delen in de nieuwsflits. Hierbij maken we gebruik van WordPress en Mailchimp. Heb je daar nog nooit mee gewerkt, geen probleem, het team werkt je graag in.

Hoeveel tijd dat kost? Afhankelijk van je digitale handigheid een paar uurtjes per nieuwsflits. We zijn op dit moment met een team van 3 personen. Je bent dus zo’n 1x per maand aan de beurt als je het team komt versterken.

Lijkt het je wel wat maar ben je maar beperkt beschikbaar? Laat het ook weten!

Enthousiaste reacties mogen gestuurd worden naar redactie@nk-utrecht.nl. Of spreek één van de huidige redactieleden (Marc van Kuik, Bertinel van den Akker of Eline Visscher), de ouderling communicatie (Harmen van Doorn) of Tryntsje Hoving-Wesselius aan. De gegevens zijn te vinden in de NK-app.

 

Wat je ook interessant zou vinden