NK wijklunch Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt e.o. | Zondag 16 juni

Op zondag 16 juni na de dienst organiseren we weer een NK wijklunch in de bovenzaal voor alle mensen in de wijk die betrokken zijn bij de Nieuwe Kerk. Altijd al willen weten wie er nog meer naar de Nieuwe Kerk gaan in de wijk? Kom dan naar de wijklunch. Heb je buren die wel benieuwd zijn naar de Nieuwe Kerk? Nodig hen uit! Inspiratie voor de Nieuwe Kerk in de wijk? Kom dan zeker ook. Want naast onderlinge ontmoeting zullen we tijdens de wijklunch ook brainstormen hoe we kerk willen zijn in de wijk. Een aantal mensen (waaronder onze wijkpredikant Dirk de Bree en diaken Annemieke Rietberg) is hiermee bezig. Zij zullen ook bij de wijklunch zijn om onze ideeën te horen en met ons in gesprek te gaan. 

De wijklunch gaat op zijn “Nieuwe Kerks”: als iedereen wat te eten meebrengt, hebben we met elkaar meer dan voldoende. Wij zullen zorgen voor drinken. Om te voorkomen dat we alleen brood of beleg hebben, horen we wel graag wat je meeneemt, zodat we indien nodig kunnen bijsturen :).

Opgave: graag uiterlijk 12 juni bij Rozemarijn Moet. Geef ook even door welke lekkernij je meeneemt. Je kan je bijdrage boven in de keuken kwijt (om te voorkomen dat de koffiedrinkers beneden je lekkere hartige taart opeten…). We zoeken ook mensen die willen helpen met klaarzetten en/of afruimen – als je beschikbaar bent, geef dit dan ook even door.

Wat je ook interessant zou vinden