NK’ers naar Zambia voor ontwikkelingssamenwerking

Afgelopen zomer zijn wij, Rients en Brenda (Lid van NK sinds 1.5 jaar) als hoofd-en-cultuurleider met de ontwikkelingswerk organisatie World Servants drie weken naar Zambia geweest. In het dorpje Donje hebben we samen met een groep enthousiaste Nederlandse jongeren en de lokale bevolking gebouwd aan twee klaslokalen om de toegang tot onderwijs te vergroten.

Het was een fantastische reis met indrukwekkende ontmoetingen met een compleet andere cultuur. Er waren veel kostbare momenten waarin we samen met de jongeren en de lokale bevolking optrokken. Daarnaast was er veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over het geloof, leiderschap, dienen, verlangens en talenten. Bijzonder om te zien hoe God aan het werk was en veel jongeren mocht raken. We hebben de deelnemers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en hun waardevolle talenten in te zetten om een ander te dienen. Met veel enthousiasme en tevredenheid kijken we terug op drie prachtige weken waar de ander dienen centraal stond. We willen de diaconie bedanken voor de financiële steun en iedereen natuurlijk ook voor de support.
Kortom een reis met veel impact. We vertellen je er graag meer over wanneer we je zien, of wanneer je ons ziet na de dienst met een kop koffie.
We hebben dan ook alweer besloten om in de zomer van 2020 weer te gaan; maar nu naar Sierra Leone! En jij kan nog mee als je wilt! Of ons helpen in de vorm van een gift en of gebed. Check www.worldservants.nl/SL120

Groeten,
Rients Abma & Brenda Buijs

Wat je ook interessant zou vinden