Op Adem: ontspanning, maaltijd en meditatie 16 & 17 maart.

Tot rust komen in deze drukke tijd is niet altijd makkelijk. Het helpt om hier bewust tijd voor te nemen. Dit kan op 16 en 17 maart weer bij Op Adem. De avonden van Op Adem zijn laagdrempelig. Opgezet voor jonge mensen die op zoek zijn naar rust en onbekend zijn met het christelijk geloof en spiritualiteit.

Kom en neem iemand mee
We delen een gezonde (plantaardige) maaltijd, daarna komen we tot rust door ontspanning en meditatie. Beide avonden starten ‪om 18.30u‬ met eten, vanaf ‪19.30u‬ ontspanning en meditatie. Kom en neem eens iemand mee! Een vriend, vriendin of iemand voor wie de stap naar een kerkdienst wat te groot is. 

Nieuwe locatie 
Tot de zomer hebben we een mooie meditatieruimte middenin de stad. Benieuwd? Kom een keertje kijken en doe mee. Kosten zijn €7,50 pp. Kom je voor het eerst, dan is het gratis! Adres: Van Lidth de Jeudestraat 2, Utrecht. Doe mee en reserveer een plekje door te appen naar mij (Jan) op ‪0614063136‬. 

Op Adem | Utrecht is een pioniersplek in ontwikkeling, waar jonge mensen op adem komen. Een plek van ontspanning, rust en meditatie voor jong volwassenen en twintigers. Klik hier voor meer info.

Groeten Jan Verduijn

Wat je ook interessant zou vinden