Opgeven voor Marriage Course: laatste kans!

Aanstaande vrijdagochtend 12 januari (uiterlijk 12:00 uur) is het laatste moment dat jij je partner je nog kunnen opgeven voor de Marriage Course: de cursus voor stellen die in een ontspannen setting willen werken aan hun relatie. Lees hieronder meer!


Wat is de Marriage Course?
De Marriage Course is een cursus voor getrouwde stellen die het leuk vinden om op een ontspannen manier te investeren in hun relatie. Als jij en jouw partner er voor open staan om te praten over essentiële thema’s, dan is de Marriage Course wat voor jullie. Elke avond begint met een diner, waarna je met elkaar (dus niet in groepsverband) in gesprek gaat.

Waar, wanneer en hoe laat?
Alle avonden vinden plaats in de Nieuwe Kerk en duren van 19:00 tot 22:00 uur. De cursusavonden zijn: 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart en 19 maart.

Welke thema’s komen er aan de orde?
Tijdens de cursus komen de volgende thema’s aan bod: sterke fundamenten leggen, de kunst van het communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks en liefde in actie.

Wat kost deelname en hoe kan ik mij opgeven?
Geef je op door een e-mail te sturen. Deelname kost € 250. Hiervan worden de diners en het cursusmateriaal betaald.

Wat je ook interessant zou vinden