Opgeven voor de startzondag op 15 september: ‘Op Volharding Volgt Overwinning!’

Na een sportieve startzondag van vorig jaar zetten we de traditie voort op een nieuwe locatie, bij het sportcomplex van O.V.V.O. te Maarssen! Een prachtig sportieve, zonnige en groene omgeving waarbij ontmoeting met elkaar en onze Vader centraal staat. 

Een startzondag met de inmiddels vaste elementen als: – het ‘Heel NK bakt’;– boeiende, gezellige en sportieve workshops; – een gezamenlijke dienst; Maar dit keer zijn er ook nieuwe ingrediënten to discover…

Programma 

Het programma start om 10.00 uur en is rond 18.00 uur afgelopen. Het programma (voor volwassenen) ziet er als volgt uit:

  • de dag start met een kerkdienst om 10.00 uur;
  • na de dienst koffie drinken en genieten van de overheerlijke zelfgebakken HEEL NK BAKT taarten (incl. kennismaken);
  • lunchen om 13.00 uur; 
  • workshopronde 1 om 14.00 uur;
  • workshopronde 2 om 15.30 uur;
  • pizza bakken en opeten (vegetarisch di mami possiblo);
  • opruimen en afsluiting.

Kinderprogramma 

Voor de kinderen is er tijdens de dienst crèche en een kindernevendienst zoals we dat gewoon gewend zijn in de Nieuwe Kerk. In de middag is er een apart kinderprogramma voor kinderen van de basisschool. 

Kosten

Voor de kosten rekenen we op minimaal € 7,50 als je overdag aanwezig bent. Blijf je avondeten, dan rekenen we op € 12,50 (oftewel de gehele dag). Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.


God kent geen afval! 

In het kader van een ‘groene kerk’ en onze duurzaamheidspolicy, zal de startzondag een ‘zero waste policy’ hebben. Zo neem je tijdens de startzondag je eigen stoel, bord, beker en bestek mee. Daarnaast neem je je Bring Your Own lunch mee. Als je wilt meedoen voor de Heel-de-NK-bakt bokaal mag jouw spektakelstuktaart natuurlijk niet ontbreken. 

Locatie 

Het adres van het Sportcomplex bij O.V.V.O. is Sportparkweg 9, te Maarssen. Per fiets, met de auto of toch de bus, aan jou de keuze, alle manieren zijn goed te doen. 

Meld je hier aan: https://forms.gle/bpCBEmSWJq6kcwCZ7

Tot dan! 
Groeten uit het Sportpark! Team Startzondag 2019

Wat je ook interessant zou vinden