Oudshoorn in Afrika

Beste mee-bidders voor Oudshoorn in Afrika,  Onderstaand de gebedsmail september 2021 van Joram en Daniëlle en hun kinderen Miriam, Tirza, Joëlle en Elise. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid door gebed voor hen, alles daaromheen en Namibië! Want zo lief heeft God de wereld.

________________________________________________________________________

Wilt u met ons DANKEN:

·        Dank dat Jezus zijn leven voor ons heeft gegeven en wij zo liefde leren kennen.

·        Dank dat het leven in Namibië grotendeels weer zijn gang gaat.

·        Dank dat de kerken weer open zijn en dank dat God ons broers en zussen geeft.

·        Dank voor het vak ‘Afrikaanse kerkgeschiedenis en Afrikaanse theologie’ dat Joram dit semester geeft aan een groep enthousiaste studenten.

Wilt u met ons BIDDEN:

·        Dat we als Christenen in Namibië Gods aangezicht zoeken.

·        Bid dat we als Christen in Namibië het voorbeeld van Gods liefde voor ons volgen en wij ook bereid zijn om voor onze broers en zussen ons leven te geven.

·        Dat meer mensen in Namibië Jezus leren kennen als Heer en Redder en dat we daar met Namibische Christenen instrumenten in zijn.

·        Voor de kerken in Namibië. Bid voor eenheid en liefde in Waarheid.

·        Voor de Namibia Evangelical Theological Seminary (NETS) waar het tweede semester volop bezig is. Op 30 september is een open dag voor kerkleiders en nieuwe studenten. Joram is druk bezig om zijn huidige taak als Academic Dean over te dragen aan een Namibische opvolgster, zodat hij volgend jaar een nieuwe rol op kan pakken. Bid voor Joram’s collega’s en studenten.

·        Voor het GROW!-programma. Dank voor wat God doet in de sloppenwijk. We hadden twee moeilijke weken in het programma, maar God heeft weer zoveel gegeven in Zijn trouw. Willen jullie bidden voor een nieuwe groep zwangere vrouwen die we 8 keer hopen te zien. Willen jullie bidden dat ze Gods cadeau aan zullen pakken.

·        Voor de overheid van Namibië. Bid voor de grote maatschappelijke problemen (corona, werkloosheid, honger, scheidingen en ongelijkheid).

Hartelijke groet,

Joram en Daniëlle Oudshoorn

Facebook – Instagram – YouTube:  oudshoorninafrika

Heeft u een vraag of opmerking inzake gebed voor Oudshoorn in Afrika, mail gerust.

Hartelijke groet, namens TFC Oudshoorn in Afrika, Ada Veldhuizen

Wat je ook interessant zou vinden