Outdoor worship Utrecht

Beste broer/ zus/ kerkleden,

Wij zijn een aantal enthousiaste gelovigen uit Utrecht en we hebben een visie: samen met gelovigen uit de stad en omstreken in de openlucht onze Heer te aanbidden. Net zoals afgelopen juli gebeurde op het Malieveld in Den Haag.

In deze tijd zijn we beperkt om in onze kerken vrijuit te zingen en samen te komen. We zien dit echter als een kans om in de buitenlucht Coronaproof God te aanbidden. Niet met één lokale kerk, maar met vele gelovigen uit de regio. Hoe gaaf is het om zo het geluid van Jezus Christus aan onze stad te laten horen. Groeiende eenheid tussen gelovigen en een Koninklijk geluid naar de stad: is dat niet het hart van onze Heer? Aanbidding zal centraal staan, samen met een actueel woord en tijd voor gebed.

De datum zal zijn zondag 27 september van 15:00 – 17:00, ergens in de stad. We kunnen dit echter niet alleen organiseren. We zoeken op korte termijn naar mensen die ons kernteam willen versterken en mensen die deze middag als vrijwilliger willen meehelpen. 

Voor het kernteam zoeken we:
Secretaris (voor de communicatie)
Coördinator vrijwilligerswerk
Coördinator praktische zaken
Medewerker sponsoring

Daarnaast zoeken we vrijwilligers die willen meehelpen met:
Opbouw terrein
Welkomst team, handhaving 1,5 meter, parkeerwachten
EHBO’er / BHV’er
Techniek
Voorbedeteam

Maar ook als je andere gaven en talenten hebt die je zou willen inzetten, kun je ons zeker benaderen.

Meld je z.s.m. aan via mail en je hoort snel van ons!

We geloven dat dit verlangen in Gods hart geboren is. Er moet heel wat gebeuren in korte tijd, maar met Gods genade gaat het lukken. Vele handen maken licht werk. Zou je dit bericht in je netwerk willen verspreiden?

Bekijk ook onze facebookpagina.

Namens het Outdoor Worship Utrecht kernteam,
Ralf, Esther, Ineke, Daniël

Wat je ook interessant zou vinden