Parenthood 2020: Wie organiseert er mee?

De Nieuwe Kerk is een kinderrijke gemeente met meer dan 250 [!] leden onder 18 jaar. Het opvoeden van kinderen is een mooie en dankbare taak. Tegelijkertijd kan het ook allerlei vragen oproepen: Hoe vind je de juiste balans tussen begrenzen en vrijheid geven? Welke rol spelen social media en gaming in het leven van mijn kind en hoe voer ik daar het gesprek over? Hoe is de dynamiek tussen je kinderen? Hoe onderhoud je je relatie tijdens de tropenjaren van een jong gezin? Welke uitdagingen brengt geloofsopvoeding met zich mee in een tijd waarin geloof verre van vanzelfsprekend is? Hoe help je jouw kind op te groeien tot de mens die God voor ogen heeft?  

Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de eerste Parenthood. Parenthood is bedoeld als middag voor ouders van baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerlingen en/of pubers. Met een goede de spreker, uiteenlopende workshops en onderlinge uitwisseling tijdens de afsluitende borrel willen we een laagdrempelige en inspirerende middag neerzetten. Naast ouders uit de Nieuwe Kerk zijn ook andere ouders van harte welkom. Parenthood vindt plaats in het voorjaar van 2020 [datum n.t.b.].

Is opvoeding een onderwerp dat je bezighoudt? Vind je het leuk om mee te denken over de opzet van Parenthood? Heb je organisatietalent en wil je in het Parenthood-team of op een andere manier helpen bij de organisatie? Of ben of ken jij iemand die een workshop wil geven? Neem dan contact op met Marinka Ruiter of Michel Zeilmaker

Wat je ook interessant zou vinden