Psalm Pasen tour in Maarssen

Eigentijds, eenvoudig en verrassend! Op 12 april zal The Psalm Project in de Dorpskerk van Maarssen een optreden verzorgen. De avond is een Psalmen variant van de populaire ‘The Passion’. Het lijdensverhaal van Jezus wordt verteld op een toegankelijke manier. Laat je als jongere en oudere meenemen in een geheel dat bestaat uit een afwisseling van verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen.

Psalmen worden al eeuwenlang gezongen. Het zijn liederen van de wereldwijde kerk. The Psalm Project heeft een aantal van deze liederen verwerkt tot hedendaagse composities.
Hierdoor willen zij de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën.

De avond wordt georganiseerd door PKN wijkgemeente Ichthus en de CGK te Maarssen. De locatie is de Dorpskerk (Kerkweg 19, Maarssen). Het optreden begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk zijn een half uur voor aanvang geopend. Kaartjes voor deze avond kunnen worden gereserveerd via de website zingenindekerk. Een kaartje kost 2,95 euro. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur.

Wat je ook interessant zou vinden